Δωρεάν e-book από τον Νικόλα Σμυρνάκη!

Date:

Share post:

Ο Νικόλας Σμυρνάκης δίνει δωρεάν το e-book με τίτλο «Η εκπλήρωση» σε συνεργασία με τις εκδόσεις Διόπτρα.

Αναλυτικά:

«Σε αυτό το e-book θα ανακαλύψεις το πρώτο μέρος από το βιβλίο-ημερολόγιο «Γράψε τη δική σου ιστορία», το οποίο κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία. Πιο συγκεκριμένα, θα σου αποκαλυφθεί ολοκληρωμένα ο πρώτος από τους 12 μήνες του έργου.

Σε συνεργασία με τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ αποφασίσαμε πολύ συνειδητά να διαθέσουμε ελεύθερα αυτές τις σελίδες. Άλλωστε, η βάση της φιλοσοφίας του Ανθρώπου στο ΝηΣί (IslandofMan Philosophy) είναι: Δώσε περισσότερα από όσα λαμβάνεις και θα λάβεις περισσότερα από όσα έδωσες.

Το συγκεκριμένο e-book αποτελεί το δικό μου «ευχαριστώ». Ένας τρόπος να δείξω την ευγνωμοσύνη μου σε όλους τους αναγνώστες για τη στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια. Πιστεύω βαθιά πως μέσα από τις ιδέες, τις γνώσεις, τις προτροπές που περιέχονται στις επόμενες λίγες σελίδες μπορείς–εφαρμόζοντάς τες– όχι απλά να αγγίξεις τους στόχους σου και να έρθεις πιο κοντά στον σκοπό της ζωής σου αλλά να απολαύσεις την πορεία προς κάθε σου προορισμό.

Γιατί η πορεία κρατά πιο πολύ από το αποτέλεσμα».

spot_img

Related articles

Παρουσίαση βιβλίου Λάκη Αργυρού “Εσύ για σένα”

Ο συγγραφέας Λάκης Αργυρού παρουσιάζει το βιβλίο του "Εσύ για σένα" που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ευγνώμων. Πληροφορίες:

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γρηγόριου Βασιλειάδη στη Λευκωσία

Οι εκδόσεις iWrite και ο συγγραφέας Γρηγόριος Βασιλειάδης σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου του βιβλίου, με τίτλο...

Harry Potter: Έρχεται τηλεοπτική σειρά, δείτε το πρώτο teaser

Είναι πλέον επίσημο: Έρχεται η τηλεοπτική σειρά του Harry Potter που εδώ και καιρό ακούγεται ότι βρίσκεται στα...

Νέα έκδοση: Μιχάλης Φωτίου – Όταν οι ορίζοντες στενεύουν

Το βιβλίο του Μιχάλη Φωτίου «Όταν οι ορίζοντες στενεύουν» παρουσιάζουν οι εκδόσεις Ανώνυμο. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ "ΟΤΑΝ ΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ...