Δωρεάν e-book από τον Νικόλα Σμυρνάκη!

Date:

Share post:

Ο Νικόλας Σμυρνάκης δίνει δωρεάν το e-book με τίτλο «Η εκπλήρωση» σε συνεργασία με τις εκδόσεις Διόπτρα.

Αναλυτικά:

«Σε αυτό το e-book θα ανακαλύψεις το πρώτο μέρος από το βιβλίο-ημερολόγιο «Γράψε τη δική σου ιστορία», το οποίο κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία. Πιο συγκεκριμένα, θα σου αποκαλυφθεί ολοκληρωμένα ο πρώτος από τους 12 μήνες του έργου.

Σε συνεργασία με τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ αποφασίσαμε πολύ συνειδητά να διαθέσουμε ελεύθερα αυτές τις σελίδες. Άλλωστε, η βάση της φιλοσοφίας του Ανθρώπου στο ΝηΣί (IslandofMan Philosophy) είναι: Δώσε περισσότερα από όσα λαμβάνεις και θα λάβεις περισσότερα από όσα έδωσες.

Το συγκεκριμένο e-book αποτελεί το δικό μου «ευχαριστώ». Ένας τρόπος να δείξω την ευγνωμοσύνη μου σε όλους τους αναγνώστες για τη στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια. Πιστεύω βαθιά πως μέσα από τις ιδέες, τις γνώσεις, τις προτροπές που περιέχονται στις επόμενες λίγες σελίδες μπορείς–εφαρμόζοντάς τες– όχι απλά να αγγίξεις τους στόχους σου και να έρθεις πιο κοντά στον σκοπό της ζωής σου αλλά να απολαύσεις την πορεία προς κάθε σου προορισμό.

Γιατί η πορεία κρατά πιο πολύ από το αποτέλεσμα».

spot_img

Related articles

5 προτάσεις κλασικής λογοτεχνίας Ρώσων συγγραφέων

Επιλέγουμε βιβλία Ρώσων συγγραφέων που είναι κλασικά στο είδος τους και πρέπει να υπάρχουν στις βιβλιοθήκες μας: 1. Πόλεμος...

ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΣΤΑ ΕΡΤΖΙΑΝΑ: Ραδιοφωνική εκπομπή αφιερωμένη στο Βιβλίο, τη Λογοτεχνία και τον Πολιτισμό

Ο Ανδρέας Καπανδρέου και η Μαρία Κούβαρου φιλοξενούν συγγραφείς και ανθρώπους του πολιτισμού. Παρουσιάζουν γνωστά βιβλία και σχολιάζουν...

Έκο: “Είναι ανόητο να πιστεύει κανείς ότι πρέπει να διαβάζει όλα τα βιβλία που αγοράζει”

Ο Ουμπέρτο Έκο, ο οποίος είχε στην κατοχή του 50.000 βιβλία, είχε να πει τα εξής για τις...

Τριάντα τρία & τρία [33+3]: ποιητική συλλογή της Μαρίας Κούβαρου

«Τριάντα τρία και τρία» ονομάζεται η νέα συλλογή ποιημάτων της Μαρίας Κούβαρου που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Κενό...