Δωρεάν E-book: «Κάνε το φόβο φίλο» – Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά

Date:

Share post:

Ένα ακόμα δωρεάν e-book χαρίζει ο Νικόλας Σμυρνάκης! Αυτή τη φορά μπορείτε να διαβάσετε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά «Κάνε το φόβο φίλο».

Αναλυτικά:

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Κάνε το Φόβο Φίλο  που βασίζεται στο ομώνυμο παραμύθι Τυρίνος: Ο κλέφτης φόβωντου Νικόλα Σμυρνάκη (εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ), διατίθεται ελεύθερα σε ηλεκτρονική μορφή για χρήση από γονείς, εκπαιδευτικούς και παιδιά.

Aπενοχοποιεί στα μάτια των παιδιών το συναίσθημα του φόβου και τα προτρέπει να τον μεταμορφώσουν σε κινητήρια δύναμη. Ακόμα καλύτερα… σε φίλο και σύμμαχο.

Αποτελεί το πρώτο από μια σειρά προγραμμάτων με εκπαιδευτικές πρακτικές, δραστηριότητες, ασκήσεις και τεχνικές για παιδιά Δημοτικού.

Ο στόχος τους είναι να τα βοηθήσουν να έρθουν από νωρίς σε επαφή με έννοιες και ιδέες όπως: Σκοπός ζωής, Φόβος, Αγάπη, Σχέσεις, Συναισθήματα, Αλήθεια, Αυθεντικότητα, Ευτυχία, Στόχοι, Επιτυχία, Σκέψεις, Ιδανικός Εαυτός και τόσες άλλες.

Διαβάστε ακόμα: Δωρεάν e-book από τον Νικόλα Σμυρνάκη!

Φανταστείτε πόσο ολότελα διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος μας αν εκτός από Ιστορία και Μαθηματικά, είχαμε διδαχθεί και αυτές τις έννοιες στο σχολείο.

Τα παιδιά μας αξίζουν έναν καλύτερο κόσμο.

Είναι χρέος μας να τα βοηθήσουμε να τον δημιουργήσουν.

Ας μην ξεχνάμε ότι, στο μέλλον, κι εμείς θα ζήσουμε στον κόσμο που θα τα βοηθήσουμε να χτίσουν.

Ξεφυλλίστε εδώ το εκπαιδευτικό πρόγραμμα

spot_img

Related articles

Παρουσίαση βιβλίου Λάκη Αργυρού “Εσύ για σένα”

Ο συγγραφέας Λάκης Αργυρού παρουσιάζει το βιβλίο του "Εσύ για σένα" που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ευγνώμων. Πληροφορίες:

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γρηγόριου Βασιλειάδη στη Λευκωσία

Οι εκδόσεις iWrite και ο συγγραφέας Γρηγόριος Βασιλειάδης σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου του βιβλίου, με τίτλο...

Harry Potter: Έρχεται τηλεοπτική σειρά, δείτε το πρώτο teaser

Είναι πλέον επίσημο: Έρχεται η τηλεοπτική σειρά του Harry Potter που εδώ και καιρό ακούγεται ότι βρίσκεται στα...

Νέα έκδοση: Μιχάλης Φωτίου – Όταν οι ορίζοντες στενεύουν

Το βιβλίο του Μιχάλη Φωτίου «Όταν οι ορίζοντες στενεύουν» παρουσιάζουν οι εκδόσεις Ανώνυμο. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ "ΟΤΑΝ ΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ...