Έρχεται τον Νοέμβριο στην Κύπρο η μεγαλύτερη πλωτή έκθεση βιβλίου

Date:

Share post:

Μία πλωτή βιβλιοθήκη, που θα καταπλέει τον Νοέμβριο στο λιμάνι Λεμεσού

Την ευκαιρία στο κοινό να δει μια μεγάλη συλλογή από περισσότερους από πέντε χιλιάδες τίτλους βιβλίων και να αγοράσει βιβλία σε προσιτές τιμές, θα δώσει το πλοίο «Logos Hope», η μεγαλύτερη πλωτή βιβλιοθήκη, που καταπλέει τον Νοέμβριο στο λιμάνι Λεμεσού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, το πλοίο θα είναι ανοιχτό για το κοινό στο λιμάνι της Λεμεσού από τις 25 Νοεμβρίου μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου, κατά τη διάρκεια του οποίου οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν βιβλία από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως επιστήμη, αθλήματα, χόμπι, μαγειρική, τέχνες, ιατρική, γλώσσες και πίστη.

«Η συλλογή αποτελείται από βιβλία για παιδιά, ακαδημαϊκά κείμενα, λεξικά, άτλαντες και πολλά άλλα. Στο σύνολο της, η βιβλιοθήκη αποτελεί κάτι που μπορεί να απολαύσει όλη η οικογένεια», συμπληρώνει η ανακοίνωση.

Το υπόλοιπο τμήμα του πλοίου  θα είναι επίσης ανοιχτό για περιήγηση από το κοινό, ενώ στην είσοδο υποδοχής, θα υπάρχουν διαδραστικές οθόνες οι οποίες θα δείχνουν ταινία μικρού μήκους που θα παρουσιάζει το πλοίο.

Η είσοδος για ηλικίες 13 – 64 ετών είναι €1 ανά άτομο, ενώ οι ενήλικες 65 ετών και άνω μπορούν να εισέρχονται δωρεάν. Παιδιά κάτω των 12 ετών μπορούν επίσης να εισέρχονται δωρεάν, νοουμένου ότι θα συνοδεύονται από ενήλικα.

spot_img

Related articles

5 προτάσεις κλασικής λογοτεχνίας Ρώσων συγγραφέων

Επιλέγουμε βιβλία Ρώσων συγγραφέων που είναι κλασικά στο είδος τους και πρέπει να υπάρχουν στις βιβλιοθήκες μας: 1. Πόλεμος...

ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΣΤΑ ΕΡΤΖΙΑΝΑ: Ραδιοφωνική εκπομπή αφιερωμένη στο Βιβλίο, τη Λογοτεχνία και τον Πολιτισμό

Ο Ανδρέας Καπανδρέου και η Μαρία Κούβαρου φιλοξενούν συγγραφείς και ανθρώπους του πολιτισμού. Παρουσιάζουν γνωστά βιβλία και σχολιάζουν...

Έκο: “Είναι ανόητο να πιστεύει κανείς ότι πρέπει να διαβάζει όλα τα βιβλία που αγοράζει”

Ο Ουμπέρτο Έκο, ο οποίος είχε στην κατοχή του 50.000 βιβλία, είχε να πει τα εξής για τις...

Τριάντα τρία & τρία [33+3]: ποιητική συλλογή της Μαρίας Κούβαρου

«Τριάντα τρία και τρία» ονομάζεται η νέα συλλογή ποιημάτων της Μαρίας Κούβαρου που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Κενό...