Έρχεται τον Νοέμβριο στην Κύπρο η μεγαλύτερη πλωτή έκθεση βιβλίου

Date:

Share post:

Μία πλωτή βιβλιοθήκη, που θα καταπλέει τον Νοέμβριο στο λιμάνι Λεμεσού

Την ευκαιρία στο κοινό να δει μια μεγάλη συλλογή από περισσότερους από πέντε χιλιάδες τίτλους βιβλίων και να αγοράσει βιβλία σε προσιτές τιμές, θα δώσει το πλοίο «Logos Hope», η μεγαλύτερη πλωτή βιβλιοθήκη, που καταπλέει τον Νοέμβριο στο λιμάνι Λεμεσού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, το πλοίο θα είναι ανοιχτό για το κοινό στο λιμάνι της Λεμεσού από τις 25 Νοεμβρίου μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου, κατά τη διάρκεια του οποίου οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν βιβλία από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως επιστήμη, αθλήματα, χόμπι, μαγειρική, τέχνες, ιατρική, γλώσσες και πίστη.

«Η συλλογή αποτελείται από βιβλία για παιδιά, ακαδημαϊκά κείμενα, λεξικά, άτλαντες και πολλά άλλα. Στο σύνολο της, η βιβλιοθήκη αποτελεί κάτι που μπορεί να απολαύσει όλη η οικογένεια», συμπληρώνει η ανακοίνωση.

Το υπόλοιπο τμήμα του πλοίου  θα είναι επίσης ανοιχτό για περιήγηση από το κοινό, ενώ στην είσοδο υποδοχής, θα υπάρχουν διαδραστικές οθόνες οι οποίες θα δείχνουν ταινία μικρού μήκους που θα παρουσιάζει το πλοίο.

Η είσοδος για ηλικίες 13 – 64 ετών είναι €1 ανά άτομο, ενώ οι ενήλικες 65 ετών και άνω μπορούν να εισέρχονται δωρεάν. Παιδιά κάτω των 12 ετών μπορούν επίσης να εισέρχονται δωρεάν, νοουμένου ότι θα συνοδεύονται από ενήλικα.

spot_img

Related articles

Παρουσίαση βιβλίου Λάκη Αργυρού “Εσύ για σένα”

Ο συγγραφέας Λάκης Αργυρού παρουσιάζει το βιβλίο του "Εσύ για σένα" που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ευγνώμων. Πληροφορίες:

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γρηγόριου Βασιλειάδη στη Λευκωσία

Οι εκδόσεις iWrite και ο συγγραφέας Γρηγόριος Βασιλειάδης σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου του βιβλίου, με τίτλο...

Harry Potter: Έρχεται τηλεοπτική σειρά, δείτε το πρώτο teaser

Είναι πλέον επίσημο: Έρχεται η τηλεοπτική σειρά του Harry Potter που εδώ και καιρό ακούγεται ότι βρίσκεται στα...

Νέα έκδοση: Μιχάλης Φωτίου – Όταν οι ορίζοντες στενεύουν

Το βιβλίο του Μιχάλη Φωτίου «Όταν οι ορίζοντες στενεύουν» παρουσιάζουν οι εκδόσεις Ανώνυμο. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ "ΟΤΑΝ ΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ...