«Το Σώμα που φορώ»: Το νέο έργο της Μαρίνας Πογιατζή

Date:

Share post:

Τη θεματική του σώματος, ως πρώτης και τελευταίας περιβολής του ατόμου, στην επίγεια ζωή του εξερευνά το νέο έργο της χορογράφου Μαρίνας Πογιατζή με τίτλο «Το Σώμα που φορώ- μέχρι να γίνει χώμα», που παρουσιάζεται στο The Room στη Λευκωσία στις 27 και 28 Δεκεμβρίου.

Παρατηρείται ως όχημα, ως δοχείο και ως ένδυμα που κοσμεί και προστατεύει μα και ως αγωγός ο οποίος μεταφέρει αίσθημα και αλήθεια. Το σώμα μαρτυρεί τη μέχρι τώρα πορεία του καθενός.

Με ερέθισμα την μουσική των Βιβάλντι, Σούμπερτ και Περγκολέζι και συνοδοιπόρους εικαστικά αντικείμενα, η παράσταση επιχειρεί να τιμήσει το σώμα και την εφήμερη φύση του ως μεταβαλλόμενο ζωντανό οργανισμό, μέσω της τέχνης του χορού.

Λευκωσία, The Room, Τρίτη 27 Δεκεμβρίου & Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, 4μ.μ. 99027399 (Απαραίτητη προκράτηση θέσης για να σας σταλεί ακριβής τοποθεσία)
Συντελεστές

Χορογραφία/ Χορός: Μαρίνα Πογιατζή
Εικαστικά/ εγκαταστάσεις :Μάγια Χατζηγεωργίου, Χρίστος Αβραάμ
Κοστούμια: Μάγια Χατζηγεωργίου, Μαρίνα Πογιατζή
Φωτογραφία: Κυριάκος Καδής
Παραγωγή: ΜΗΤΡΑ Χοροθέατρο 2022
Χορηγός: Πολιτιστικές Υπηρεσίες Πολιτισμού κι Αθλητισμού

spot_img

Related articles

Παρουσίαση βιβλίου Λάκη Αργυρού “Εσύ για σένα”

Ο συγγραφέας Λάκης Αργυρού παρουσιάζει το βιβλίο του "Εσύ για σένα" που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ευγνώμων. Πληροφορίες:

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γρηγόριου Βασιλειάδη στη Λευκωσία

Οι εκδόσεις iWrite και ο συγγραφέας Γρηγόριος Βασιλειάδης σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου του βιβλίου, με τίτλο...

Harry Potter: Έρχεται τηλεοπτική σειρά, δείτε το πρώτο teaser

Είναι πλέον επίσημο: Έρχεται η τηλεοπτική σειρά του Harry Potter που εδώ και καιρό ακούγεται ότι βρίσκεται στα...

Νέα έκδοση: Μιχάλης Φωτίου – Όταν οι ορίζοντες στενεύουν

Το βιβλίο του Μιχάλη Φωτίου «Όταν οι ορίζοντες στενεύουν» παρουσιάζουν οι εκδόσεις Ανώνυμο. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ "ΟΤΑΝ ΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ...