Υπέροχη πρωτοβουλία από Ερυθρό Σταυρό και Σύνδεσμο Παιδικού Βιβλίου

Date:

Share post:

Σε μία υπέροχη κίνηση προχωρούν ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός και ο Κυπριακός Σύνδεσμος Παιδικού και Νεανικού Βιβλίου, αφού θα συλλέξουν βιβλία ώστε να διατεθούν σε άπορες οικογένειες.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Ο Κυπριακός  Ερυθρός Σταυρός – Κλάδος Λευκωσίας και Τμήμα Νέων Λευκωσίας σε συνεργασία με τον Κυπριακό Σύνδεσμο Παιδικού και Νεανικού βιβλίου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου που γιορτάζεται στις 2 Απριλίου, διοργανώνουν εκστρατεία συλλογής καινούργιων παιδικών και νεανικών λογοτεχνικών βιβλίων. (Ελληνόφωνα, Αγγλόφωνα, Γαλλόφωνα, Αραβόφωνα κτλ)

Ο Κυπριακός  Ερυθρός Σταυρός – Κλάδος Λευκωσίας και Τμήμα Νέων Λευκωσίας διευρύνει τη δράση του, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Πέρα από την κάλυψη των βασικών αναγκών που προσφέρει σε ευάλωτες και μη προνομιούχες ομάδες, στόχο έχει να αναπτύξει δράσεις για την πνευματική ενδυνάμωση των παιδιών, σε συνεργασία με τον Κυπριακό Σύνδεσμο Παιδικού και Νεανικού Βιβλίου. Για πολλές οικογένειες ένα λογοτεχνικό παιδικό βιβλίο αποτελεί είδος πολυτέλειας. Σε έναν κόσμο που μεταβάλλεται διαρκώς με πολλές προκλήσεις, ανοίγουμε στα παιδιά μια πόρτα στον θαυμαστό κόσμο της παιδικής και νεανικής λογοτεχνίας.

Όλα τα βιβλία που θα μαζευτούν θα δοθούν σε παιδιά /μαθητές ευάλωτων οικογενειών ηλικίας από 2 ετών μέχρι 17 ετών.

Η εκστρατεία θα διαρκέσει από τις 6/03/23 – 24/03/23

Σημεία Συλλογής: Γραφεία Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού – Κλάδου Λευκωσίας

Διεύθυνση:           Κυπριακός Ερυθρού Σταυρού 3 , 2063 Στρόβολος, Λευκωσία

Ώρες συλλογής: 8:15π.μ – 15:15μ.μ

Επικοινωνήστε μαζί μας – τηλ: 22664988, 22665166

Email: nicosia@redcross.org.cyyouth@redcross.org.cy

Επίσης όσα Βιβλιοπωλεία ενδιαφέρονται να γίνουν μέρος αυτής της προσπάθειας μπορούν να επικοινωνήσουν με τα παραπάνω τηλέφωνα.

Ευχόμαστε να στηρίξετε την προσπάθειά μας

spot_img

Related articles

Παρουσίαση βιβλίου Λάκη Αργυρού “Εσύ για σένα”

Ο συγγραφέας Λάκης Αργυρού παρουσιάζει το βιβλίο του "Εσύ για σένα" που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ευγνώμων. Πληροφορίες:

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γρηγόριου Βασιλειάδη στη Λευκωσία

Οι εκδόσεις iWrite και ο συγγραφέας Γρηγόριος Βασιλειάδης σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου του βιβλίου, με τίτλο...

Harry Potter: Έρχεται τηλεοπτική σειρά, δείτε το πρώτο teaser

Είναι πλέον επίσημο: Έρχεται η τηλεοπτική σειρά του Harry Potter που εδώ και καιρό ακούγεται ότι βρίσκεται στα...

Νέα έκδοση: Μιχάλης Φωτίου – Όταν οι ορίζοντες στενεύουν

Το βιβλίο του Μιχάλη Φωτίου «Όταν οι ορίζοντες στενεύουν» παρουσιάζουν οι εκδόσεις Ανώνυμο. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ "ΟΤΑΝ ΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ...